20 Temmuz 2014 Pazar

iBlog Yenilendi

Kurulduğumuzdan beri 2. köklü değişimimiz olan sade tasarımla karşınızdayız. Bir önceki tasarımımızın fazla renkli, karışık ve iç içe olduğu hakkında eleştiriler almıştık. Eleştiriler geldiği süre içerisinde bu yeni tasarım üzerinde çalışıyorduk. Bu yeni tasarım ile bilgisayarınız, tabletiniz ve telefonunuzda iBlog hep aynıdır ve asla yabancılık çekmezsiniz.

Sadelik

Yeni iBlog sadelik üzerine kurulu. Dikkatiniz dağılmaz ve hep içeriğe odaklanırsınız. Herşeyin tek tip olması kafanızı karıştıracak etkenleri ortadan kaldırıyor. Ayrıca her detay sade olduğu için iBlog'ta kendinizi rahat hissedersiniz. Sıkılmaz ve hep okumak istersiniz.

Okunabilirlik

Yeni iBlog'u tasarlarken okuyucunun gözünü yormamaya çalıştık. Bunun için en okunaklı yazı fontlarından biri olan Arial'i kullandık. Okunabilirliği sağlarken hoş detaylar da ekledik. Her gözün rahat okuyabilmesi için masaüstünde büyük punto ve mobil cihazlarda ise orta punto kullandık.

Kullanıcı Dostu

iBlog'un yeni tasarımındaki bazı detaylar iBlog'ta gezmeyi keyifli bir hale getiriyor. Kullanım kolaylığını es geçemezdik. Buna örnek olarak yan menüyü verebiliriz. Klasik üst menülere göre daha kolay erişim sağlayan yan menü size tüm yazılarımızı gruplandırarak sunar.

Teknolojik


Yeni iBlog beraberinde yeni teknolojilerde getiriyor. Bu teknolojilerden birisi de yorum yapmayı kolaylaştıran Disqus yorum sistemi. Klasik yorum sistemine göre daha esnek bir yapıya sahip. Bu ve ilerleyen zamanlardaki teknolojiler sizi çok mutlu edecek.

iBlog'un yeni tasarımını zamana yayarak yürüteceğiz.

Yeni tasarımımızı nasıl buldunuz?

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder