24 Nisan 2014 Perşembe

iWatch iPod'un sonu mu?

Dün çeşitli ülkelerde Apple, iWatch ismini tescilledi. Zaten daha önce de Apple'ın bir akıllı saat üzerinde çalıştığı tahmin ediliyordu. Ancak bu yeni ürün devrimsel başka bir ürünün sonunu mu hazırlıyor? Apple'ın 13 yıl önce büyük yankı uyandıran ve müzik pazarını adeta domine eden(halen çok iyi bir müzik çalar) iPod sona mı geliyor? Çıktığı tarihten bu yana çok değişim geçiren iPod, ne yazık ki özellikle iPhone'dan sonra önemini
kaybetmeye başladı. Zaten pek az insan iPod
kullanıyor. Genel kullanım amacı ise aksesuar sayılabilir. iWatch tanıtıldıktan sonraki zamanlarda muhtemelen iPod Touch'ın satışı durdurulacaktır. İlerleyen zamanlarda da iPod Nano'nun satışı durdurulabilir. Ancak biz iPod Shuffle'ın satışının daha süreceğini düşünüyoruz. Fakat işin bir diğer yönü ise iPod Touch herhangi başka bir cihazdan bağımsız olarak çalışabiliyor. Fakat iWatch'ın iPhone ile bağlantılı çalışacağı düşünülüyor. Yani iPod Touch'ın sahip olduğu birtakım özelliklere sahip olmayabilir. Bu da iPod Touch'ın varlığını sürdürebilme olasılığı olduğunu akıllara getiriyor. Bakalım Apple iPod ailesini bitirecek mi?

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? iWatch iPod'un sonunu getirebilir mi?

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz!


4 yorum:

  1. bence iPod devam edecek 4ever iPod

    YanıtlaSil
  2. bence satıştan çoktan kaldırılmalıydı

    YanıtlaSil
  3. Kim bilir saat nasıl olur artık elinizde kabloyla gezersiniz elmacılar

    YanıtlaSil
  4. andro4.4 tartışma yaratacak yorumlar yapmayalım 3. hakkınızda tartışma yaratacak yorum yazarsanız yorumlarınız bir daha yayımlanmayacaktır.

    YanıtlaSil