30 Mart 2014 Pazar

Youtube'a Chrome'la girin

ZenMate eklentisi, Google Chrome ya da diğer Chromium tabanlı web tarayıcılarınızda hemen proxy çözümlerinden faydalanabilmenizi sağlayan ve bir program kurmakla uğraşmak yerine direkt olarak küçük bir eklenti vasıtasıyla proxylerin tüm özelliklerinden yararlanmanızı sağlayan kullanışlı bir araç. Hem sadece o an aktif olduğu tarayıcıyı etkileyen ve tüm internet bağlantısını etkilemeyen yapısı, hem ücretsiz olması hem de hızlı ve kolay kullanımı sayesinde kesinlikle bilgisayarınızda bulunması gerekenlerden birisi olduğuna inanıyorum.

Devamını oku

21 Mart 2014 Cuma

Twitter'a DNS'nizi değiştirerek nasıl girersiniz?



Küçük bir ara... Dün Başbakan Erdoğan'ın "Twitter'ın kökünü kazıyacağız." demesinden sonra akşam saatlerinde mahkeme kararı ile erişime engellenmesinden sonra VPN ve DNS servisleri tekrar gündeme geldi. Bizde bunun üzerine Windows 7'de DNS'nizi değiştirerek nasıl Twitter'a girebileceğinizi resimli olarak göstermeye karar verdik. Haydi başlayalım.


Devamını oku

17 Mart 2014 Pazartesi

Tamamen yeniden

iBlog açıldığından bu yana sitenin tasarımını sade tutmaya çalıştık. Size sadece görmeniz gerekenleri gösterdik. Ancak size görmek istediklerinizi göstermedik. iBlog'u kurduğumuz zaman üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan size sunduk. Fakat gözünüze hoş gelmeyen bir şeye bakmazsınız. İşte bu yüzden büyük tasarım hareketini başlattık. İlk resmi logomuz ile başlayan hareket yeni eklentiler ile devam ediyor. Sadeliğe iBlog anlayışı kattık ve TAMAMEN YENİ iBLOG'u oluşturduk. Beğenmeniz dileğiyle devam edecek...
Devamını oku

14 Mart 2014 Cuma

iOS'in Sınırlarını Kaldırıyoruz Açılış

Küçük bir sürpriz yapmak istedim ve açılış için haftasonu yerine şimdiyi seçtim. Açılış olark güzel bir özellik getireyim istedim. Ve bana göre birçoğumuz bu özelliği seveceğiz. Açılışı iPhone 5s'in güzel özelliklerinden olan ağır çekim modunu tüm iCihazlar'ınıza getirmeyi amaçlıyorum. Sözü daha fazla uzatmadan huzurlarınızda
SloPro
Bu uygulama ile videolarınızın belirli bir bölümünü ağır çekim modunda düzenleyebilirsiniz. Üstelik önceden çektiğiniz videoları da ağır çekim modunda düzenleyebilirsiniz.  Hatta videolarınızın bir bölümünü yavaşlatmak yerine hızlandırmak bile mümkün. Fakat tek sorun videonuzu film rulosuna kaydetmek için 6,99 TL  ödemeniz gerekiyor. Eğer ödemek istemiyorsanız yayınlayacağım diğer yazıda nasıl fil rulosuna kaydedeceğinizi de anlatacağım.  Pro olmayan versiyonu ücretsizdir. 
SloPro'yu buradan indirebilirsiniz.




Devamını oku

12 Mart 2014 Çarşamba

Duyuru

 iOS'in sınırlarını kaldırıyoruz

iOS'in sınırlarını kaldırıyoruz serisi bu haftasonu başlayacaktır. Bu süre içinde size jailbreak yapmadan bazı güzel özellikleri kullanmanızı sağlayacak materyallerin bir kısmını topladım. Bu seride bizi AppZapp Professional ekibi destekledi ve bazı geliştiricilere ulaşarak bize yardımcı olmaya çalıştı. Sağ kalırsak ilk özelliği haftasonu kullanıma açacağız. O zamana kadar kalın sağlıcakla.
Devamını oku

iOS 7.1 ile iPhone 4


Bildiğiniz üzere iki gün önce Apple büyük iyleştirmeler içeren iOS 7.1'i yayınladı. Birçok Apple kullanıcısı güncellemeye adeta yumuldu. Özellikle iPhone 4 sahipleri bu güncellemeye saldırdı. Şimdi iPhone 4 ne oldu? İsterseniz biraz anlatayım size. 

Bu güncelleme ile iPhone 4 yeniden doğdu. Performans gözle görülür şekilde arttı. Efekt, animasyon ve geçişlerde takılma büyük ölçüde giderilmiş. Fakat donanımın getirdiği yetersizlik nedeniyle yine de takılmalar mevcut. Ancak donanımına göre gayet iyi bir performans sergiliyor. Yani eğer iOS 7'ye geçmek istiyorsanız şimdi tam zamanı.
Devamını oku

2 Mart 2014 Pazar

iOS'in sınırlarını kaldırıyoruz.

ÇOK
YAKINDA
...

Takipte kalın.
Devamını oku