30 Mart 2014 Pazar

Youtube'a Chrome'la girin

ZenMate eklentisi, Google Chrome ya da diğer Chromium tabanlı web tarayıcılarınızda hemen proxy çözümlerinden faydalanabilmenizi sağlayan ve bir program kurmakla uğraşmak yerine direkt olarak küçük bir eklenti vasıtasıyla proxylerin tüm özelliklerinden yararlanmanızı sağlayan kullanışlı bir araç. Hem sadece o an aktif olduğu tarayıcıyı etkileyen ve tüm internet bağlantısını etkilemeyen yapısı, hem ücretsiz olması hem de hızlı ve kolay kullanımı sayesinde kesinlikle bilgisayarınızda bulunması gerekenlerden birisi olduğuna inanıyorum.


ZenMate Nasıl Kullanılır?

Eklentiyi tabii ki ilk olarak bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor ve yazının sonundaki bağlantıyı kullanarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. Hemen indir butonuna bastığınızda Google Chrome mağazasına yönlendirileceksiniz ve karşınıza çıkan eklenti sayfasında "Ücretsiz" seçeneğine tıklamanız gerekiyor.

Ücretsiz seçeneğine tıkladıktan sonra karşınıza bir pencere çıkacak. O pencerede Ekle butonuna tıklayın.
Daha sonra karşınıza böyle bir sayfa çıkacak.


E-posta adresinizi yazın ve Get secured now butonuna tıklayın.

Ardından size otomatik bir şifre seçecek. Change butonu ile şifrenizi değiştirebilirsiniz. Ardından Got it ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Sağ üstteki yeşil kalkan butonuna bastığınızda aşağıdaki gibi bir pencere açılacak. Sağ alttaki mavi sürgü ile ZenMate'i açıp kapatabilirsiniz.,
Benim tavsiyem ZenMate'i sadece yasaklı sitelere girerken açın aksi takdirde başka sitelere girerken hata mesajı alırsınız.

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz!


6 yorum:

  1. Ramazan Dağcı2 Nisan 2014 16:07

    tavsiye ederim kullanımı çok rahat

    YanıtlaSil
  2. youtube için kullanıyorum ve memnunum

    YanıtlaSil
  3. youtube açılana kadar zenmate

    YanıtlaSil
  4. çok güzel anlatmışsınız

    YanıtlaSil
  5. güzel anlatım

    YanıtlaSil
  6. kolayca yaptım

    YanıtlaSil